Rozbudowa zakładu produkcyjnego Frito Lay w Tomaszowie Mazowieckim

Zwiększenie powierzchni produkcyjnej fabryki produkcji słonych przekąsek poprzez dobudowę do istniejącego budynku hali produkcyjno – magazynowej z instalacjami i zagospodarowaniem terenu.

Inwestor: Frito Lay Poland Sp. z o.o.
Powierzchnia: 2800 m2
Lokalizacja: Tomaszów Mazowiecki
Termin: sierpień 2010 - marzec 2011

Rozbudowa zakładu produkcyjnego dla producenta przekąsek słonych obecnie należącego do koncernu Pepsico wiązała się z dobudowaniem do istniejącego obiektu jednokondygnacyjnego budynku produkcyjno – magazynowego z licznymi instalacjami, między innymi wentylacją, klimatyzacją, instalacją elektryczną oraz instalacją tryskaczową wykonaną w systemie FM Global.

Dodatkowo została zrealizowana droga pożarowa oraz ring pożarowy, również z odbiorem przez ubezpieczyciela FM Global.

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej. Rozumiem